Uncategorized

Keeping 

  1. Used post it is so helping me reminiscing some faded memories. I really love post it.. I guess ive ever told anyone this.
  2. Good eyebrows and eyeliner. Yes bulu mata saya emang tebel tapi ya gitu bentuknya tidak beraturan. Jadi hari ino saya ngepost ini karena beberapa orang bilang eyeliner saya agak rapi dan tumbennn pake eyeliner. Padahal beberapa waktu lampau saya sering kok pake eyeliner cuma ya saya udah jarang aja. Oh ya saya senang eyebrows saya yang sekarang karena terlihat cukup rapi. Ngerapihinnya aja butuh 25k. Hiks. Dan hari ini saya nyempetin buat bikin curly hair. I love having curly hair recently tapi saya ga sempat bikin curly curly. Hehe.ya mungkin suatu saat bisa tampil lebih menawan. (Halah)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s