Journal

Shocking Blah

Head on: Spending My time – Roxette

Well well, today’s really really really a day for me.

  1. Aku terbangun dini hari karena mati lampu dan melihat inbox di outlook yang memang sebelum tidur juga sudah terbuka dan menemukan incoming news yang sangat mengejutkan (well buatku…). Ga usah diceritain ya apa isinya karena aku juga masih bertanya-tanya ada apa sebenarnya.
  2. Tadi pagi di angkot K56, I met one cute guy… haha ga cute beneran sih. Lucu aja. Botak putih, dan memakai nokia express music sama seperti punya Sebastian, sepupuku… slurp
  3. Dan… have I told ya about mr. boneng handsome?? Jadi dia itu seperti penggabungan antara Matsumoto Jun dan Nino, whoa… ganteng beneran loh. Saya sukaaaa… tapiii kurang asik sih… dia tidak menggubrisku. Hahaa
  4. Hari ini bakal ketemu Nicholas, Sebastian, dan gaby ! yippie hurray!!
  5. Makan siang hari ini sangat tidak enak dan aku semakin benci dengan acara yang namanya REPORTASE! Aarrgh… kenapa sih mereka hanya menampilkan berita menjijikkan? Gimana mau nelen coba kalau berita yang ditampilkan tentang anak yang terbakar di tempat pembuangan sampah? Anak yang dipasung? Dan lalainnya?? Akhirnya 10ribunyaa terbuang gitu aja karena makanannya ga termakan akibat berita sialan itu! Padahal suasananya okeh banget banget banget
  6. Saya sedang termehek-mehek denger lagu si Roxette yang Spending My time ini. Geek! Lagunya ituuu

     

    What’s the time?

    Seems it’s already morning

    I see the sky,

    It’s so beautiful and blue

    The TV is on

    But the only thing showing

    Is a picture of you

     

    Oh, I get up

    And make myself some coffee

    I try to read a bit

    But the story’s too thin

    I thank the Lord above

    That you’re not there to see me

    In the shape I’m in

     

    Spending my time

    Watching the days go by

    Feeling so small

    I stare at the wall

    Hoping that you

    Think of me too

    I’m spending my time

     

    I try to call

    But I don’t know what to tell you

    I leave a kiss

    On your answering machine

    Oh, help me, please

    Is there someone who can make me

    Wake up from this dream?

     

    Spending my time

    Watching the days go by

    Feeling so small

    I stare at the wall

    Hoping that you

    Are missing me too

     

    I’m spending my time

    (Spending my time)

    Watching the sun go down

    (I fall) I fall asleep to the sound

    Of “tears of a clown”

    I prayer gone blind

     

    I’m spending my time

     

    My friends keep telling me:

    “Hey, life will go on”

    Time will make sure

    I’ll get over you

    This silly game of love

    You play you win only to lose

     

    I’m spenidng my time

    (Spending my time)

    Watching the days go by

    Feeling so small

    I stare at the wall

    Hoping that you

    Think of me too

     

    I’m spending my time

    (Spending my time)

    Watching the sun go down

    I fall asleep to the sound

    Of “tears of a clown”

    A prayer gone blind

     

    I’m spending my time

    (Spending my time)

    I can’t live without your love

     

    (Spending my time)

    Oh, I’m spending my time, my time, my time

    Best to be without you honey, honey

    (Spending my time)

     

  7. Saya ingiiin sekali kuliah lagi. Benar-benar ingin. Saya ingin bekerja sambil kuliah dan yeah… benar-benar ingin. Kapan ya terwujud? Dear God, grant my wish, please😦

Dan segitu saja deh update untuk hari ini.

See ya around,

 

jakpus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s